آسیاب ذرت و جو به دلیل بافت نرمی که دارند، به سرعت انجام می شود. آرد حاصل از ذرت و جو کمی سنگین است و حالت چسبندگی دارد. برای همین بهتر است از این نوع آسیاب ها استفاده کرد:
آسیاب تیغه ای رومیزی برای ذرت و جو
اگر میزان تولید مورد نظرتان کم است بهتر است از دستگاه های آسیاب کوچک خانگی همچون آسیاب های تیغه ای گهواره ای استفاده کنید. این نوع آسیاب تمامی اقلام نرم و سخت و خشک را قادر است پودر کند.
آسیاب نیمه صنعتی ذرت و جو
آسیاب های نیمه صنعتی ذرت و جو میزان تولیدشان 25-40 کیلوگرم در ساعت و توان موتورشان 3 یا 4 اسب بخار است و عموما در مغازه های عطاری یافت می شوند. برای تهیه ی آسیاب نیمه صنعتی ذرت و جو بهتر است مدل چکشی تمام تور استفاده کنید. زیرا همانطور که گفته شد ذرت و جو بافت نرم و نیمه مرطوبی دارند و آردشان حلت چسبندگی به خود می گیرند که در آسیاب های تمام تور از دپو شدن آرد در کاسه ی آسیاب جلوگیری می شود.
آسیاب صنعتی ذرت و جو
در آسیاب های صنعتی بزرگ، نیز مدل تمام تور چکشی برای آسیاب ذرت و جو توصیه می شود. برای افزایش راندمان تولید و جلوگیری از دپو شدن آرد در کاسه آسیاب بهتر است از سیکلون و مکنده استفاده شود. دستگاه مکنده، تمامی آرد تولید شده داخل آسیاب را به سمت سیکلون (تانک ذخیره ی مواد) هدایت می کند. همچنین برای آسیاب این نوع محصولات با بافت نرم که نیاز به دور موتور بالا ندارد بهتر است دستگاه آسیابتان مجهز به اینورتر باشد تا سرعت موتور را تنظیم کرد.
خرید دستگاه آسیاب ذرت و جو
آسیاب در هر سایز و قدرتی بخواهید می توانید در کارگاه های تولیدی دستگاه های آسیاب مطابق نیازتان سفارش دهید. اسوه صنعت یکی از فعال ترین سازندگان دستگاه های آسیاب در کشور می باشد که تولید بیش از 70 نوع مدل آسیاب بر تخصص آن تاکید داشته است.
همچنین امکان تست محصول با دستگاه های آسیاب اسوه صنعت رایگان می باشد. جهت تست محصول، دریافت مشاوره خرید و سفارش دستگاه آسیاب با کارشناسان اسوه صنعت در تماس باشید.