باز و بسته کردن روغن گیر کالیبر 60

باز و بسته کردن روغن گیر کالیبر 60

فهرست مطالب

باز و بسته کردن روغن گیر کالیبر 60

پیش از هر نوع تمیزکاری و باز کردن قطعات، لازم است دو شاخه را از پریز کشیده و برق را قطع کنید.

هنگام مونتاژ کردن و بستن قطعات دقت کنید کنجد و لِرد میان قطعات دستگاه قرار نگیرد (مخصوصا بین تیغه و نازل قرار نگیرد.) زیرا باعث چکه کردن روغن‌ از قسمت‌های مختلف دستگاه  می‌شود. وبه نوعی مانع اب بندی ان می شود. بعد از هر بار باز و بسته کردن دستگاه، حتما حتما با یک تنظیف کلیه قسمت ها را تمیز کنید، ضروریست برای پیشگیری از آسیب به دستگاه هیچ کنجاله یا دانه ای در میان قطعات دستگاه باقی نمانده باشد.

قطعات را به ترتیب از بیرون به داخل:

  1. نگهدارنده نازل را باز کرده (خلاف جهت عقربه های ساعت)
نگهدارنده نازل:

اولین قطعه دستگاه ، مهره ای است که نازل داخل آن قرار می گیرد. و توسط یک درز به پشت توپی متصل می شود. (به یاد داشته باشید که قسمت گشاد نازل به سمت داخل دستگاه قرار بگیرد. و قسمت کوچکتر آن به سمت بیرون)

نازل: قسمتی است که کنجاله از داخل آن به صورت مدادی یا میله ای خارج می شود و حالت مخروطی شکل دارد. یک طرف آن گشادتر از سمت دیگر است و دهانه بزرگتر باید به سمت سر ماردون (به سمت داخل دستگاه) بسته شود

  1. توپی را در خلاف جهت عقربه های ساعت باز کنید. گیر 60
توپی:

قطعه ی پهنی شامل دو مهره است که این مهره ها، به شکل 2 دیسک به هم چسبیده اند. دیسک اول (مهره ای عقبی) متحرک و چسبیده به دستگاه است و وظیفه ی فیکس نگه داشتن توپی را بر عهده دارد. در شروع کار آن را محکم ببندید، سپس در خلاف جهت عقربه های ساعت آن را آهسته آهسته نیم دور شل کنید. دیسک دوم مهره ثابت و بزرگتر است.

قسمت کروی شکل آن رو به داخل است و با قسمت کروی شکل سر ماردون که رو به بیرون قرار گرفته، در تماس است. با تنظیم فاصله ی بین این دو در دانه های مختلف (با توجه به سختی و نرمی کنجاله) عمل روغنگیری انجام می شود

شایان ذکر است، هر زمان توپی بسته شد، نیم دور به طرف چپ شل شود که فاصله‌‌ی 1 میلیمتری با ماردون ایجاد کند. این فاصله و این دور چرخیدن در دانه های مختلف، متفاوت است.

سوراخ توپی در واقع همان محل خروج کنجاله است.

برای باز کردن، دیسک چسبیده به دستگاه را با آچار چاکلت کمی شل کنید. سپس دیسک بیرونی تر (مهره ی ثابت) را با آچار، کاملا باز کنید و کل مهره را خارج نمایید.

  1. سیم ترموکوبل را باز کرده
  2. المنت را باز کرده (احتیاط المنت ممکن است داغ باشد مواظب باشید.)
  3. مهره را باز کرده.
مهره:

این قطعه ی پهن از ابتدا و انتها دارای رزوه است که از یک طرف به ابتدای سیلندر پیچ می شود. و از طرف دیگر توپی یا هد دستگاه درون آن پیچ می شود. روی این قطعه المنت و سنسور دما نیز تعبیه شده است. کار المنت حرارت دادن به کنجاله و تسهیل در بیرون آمدن بهتر آن می باشد.

  1. تیغه را در آورده .
تیغه یا خردکن:

این قطعه وظیفه خرد کردن دانه ها را دارد. دانه ها قبل از رسیدن به قسمت کروی شکل سر ماردون باید خرد شوند که تیغه این کار را انجام می دهد این قطعه درون قسمت سر سیلندر جای دارد . این تیغه ی استوانه ای یکی از قطعات اصلی دستگاه است (بیرون آن دایره ای و داخل آن به خاطر شکل پره های تیغه، به شکل 8 ضلعی است).

  1. ماردون را بیرون بکشید.

ماردون: میله ی مارپیچی بزرگی که از داخل سیلندر و گلدانی عبور کرده و داخل فرورفتگی گیربکس جا می گیرد  و به وسیله ی خار چهار گوش که داخل فرورفتگی انتهای ماردون قرار می گیرد نیروی چرخش‌ گیربکس را به خود انتقال می دهد. در ضمن دانه های روغنی را به سمت جلو فشار می دهد، تیغه روغن موجود در دانه ها را می گیرد و کنجاله به سمت بیرون هدایت می شود. انتهای آن خاری تعبیه شده که باید در محل خویش (جا خاری) در گلدانی فیکس شود.

سیلندر را باز کرده (پیچ سیلندر چپ گرد می باشد و در جهت عقربه های ساعت باز می شود.) و با آب و شوینده تمیز کنید. (بلافاصله پس از شستشو، قطعات را با دستمال خشک‌ کنید.)

سیلندر:

قطعه ای مشبک است که از یک طرف به گلدانی و از طرف دیگر به مهره متصل می شود. روغن از سوراخ های تعبیه شده  روی سیلندر استخراج می شود .

مراقب باشید کنجاله ها در این قسمت دپو نشود. دپو شدن کنجاله در این قسمت، باعث بریدن پیچ و جدا شدن سیلندر از گلدانی می شود.

در صورت مسدود شدن آن، باید با سوزن تک تک سوراخ ها باز و بعد با فشار پمپ باد آن را تمیز شود.

  1. گلدانی: از یک طرف به گریبکس و از طرف دیگر به سیلندر متصل می شود .قیف دانه بر روی همین قسمت تعبیه شده است.

بستن روغن گیر کالیبر 60 بعد از تمیز کاری:

بعد از تمیز کردن قطعات را مجدداً به ترتیب سیلندر، ماردون، تیغه، مهره، توپی، نازل، نگهدارنده نازل ببندید.

1- سیلندر باید برخلاف جهت عقربه های ساعت بسته شود.

نکته: تمامی پیچ ها و رزوه ها دستگاه در جهت عقربه های ساعت بسته می شوند اما سیلندر خلاف جهت عقربه های ساعت است.

2- انتهای ماردون دارای یک خار است، آن را به داخل گلدانی بفرستید تا خار ماردون، داخل جا خاری قرار بگیرد.

چک کنید که ابتدای محدبی شکل ماردون بیرون دستگاه نمانده باشد. برای اینکار باید ماردون را کمی تکان داد تا خار درجای خود قرار بگیرد. (وقتی خار جا افتاد دیگر ماردون نباید تکان بخورد.)

3- تیغه را از قسمت صاف و پهن آن وارد کنید. دهانه ی آن را کمی بچرخانید تا تیغه ها جا بیفتد. حتما دو برآمدگی دو طرف دستگاه داخل 2 فرورفتگی مستطیلی تیغه فرو رود و ثابت شود.

4- مهره پهن را از قسمت بزرگتر آن به دستگاه وصل کنید. (حتما جا پیچ ها در جلوی دستگاه قرار بگیرد) و با کمک آچار و با چرخاندن در جهت عقربه های ساعت آن را محکم کنید.

5- المنت را روی مهره ببندید. حتما سوراخ پیچ های این ورقه روی یکی از سوراخ های مهره قرار گیرد. و سیم سنسور به آن پیچ شود.

6- قطعه توپی یا هِد که شامل نگه دارنده‌ی نازل و خود نازل هست. باید روی قطعه مهره متصل ‌شود. برای نصب آن، حتما مُهره ی متحرک را انقدر بچرخانید. تا کاملا بسته شود بعد آن را به دستگاه ببندید. و با آچار چاکلن آن را کمی سفت نمائید. برای چرخش نیم دور و ربع دور، به مهره متحرک دست نزنید! مهره جلویی را با کمک آچار بچرخانید. بعد آن را با دست نگه دارید. که تکان نخورد و مهره عقبی را انقدر بچرخانید تا سفت شود.

7- نازل را داخل جا نازلی قرار دهید. (به طوری که قسمت کوچک آن داخل جا نازلی بیفتد). بعد جا نازلی را داخل توپی بپیچانید و آن را کاملا محکم کنید.

8. سیم ترموکوبل را ببندید.

قیمت روغن گیر های اسوه صنعت 

قیمت روغن های اسوه سلامت 

کلیدواژه

روغن گیری از نارگیل، روغن گیری در منزل، روغن گیری کنجد، روغن گیری در شیراز، روغن گیری در کرمان، روغن گیری در اردبیل، روغن گیری در تهران، روغن گیری در اصفهان، روغن گیری در مشهد، دستگاه روغن گیری خانگی، دستگاه روغن گیری کارگاهی، دستگاه روغن گیری کوچک، دستگاه روغن گیری در اصفهان، دتگاه روغن گیری در مشهد، دستگاه روغن گیری در کرج، دستگاه روغن گیری در تهران، دستگاه روغن گیری در تبریز، دستگاه روغن گیری کلزا، قیمت دستگاه روغن گیری کنجد خانگی، دستگاه روغن گیری کره بادام زمینی، دستگاه روغن گیری برای عطاری، دستگاه روغن گیری بادام خانگی، دستگاه روغن گیری بنه، دستگاه روغن گیری بلوط، دستگاه روغن گیری چیپسی، دستگاه روغن گیری بادام تلخ، دستگاه روغن گیری رزماری، دستگاه روغن گیری رومیزی، دستگاه روغن گیری چگونه کار می کند،

کلیدواژه

دستگاه روغن گیری جوانه گندم، دستگاه روغن گیری دانه های روغنی، دستگاه روغن گیری دانه های فروشگاهی، دستگاه روغن گیری پرس سرد، دستگاه روغن کشی کنجد فروشگاهی، دستگاه روغن گیری هسته انگور، دستگاه روغن گیری هسسته خرما،  دستگاه روغن گیری هسته انار، دستگاه روغن گیری قسطی، فروش دستگاه روغن گیری در یزد، دستگاه روغن کشی پرس سرد،  دستگاه روغن گیری ذرت، دستگاه روغن گیری صنعتی، دستگاه روغن گیری گردو، دستگاه روغن گیری گردو، دستگاه روغن گیری گیاهان دارویی، دستگاه روغن گیری تخمه آفتابگردان، دستگاه روغن گیری در ترکیه، دستگاه روغن گیری ارزان، دستگاه روغن گیری سیاه دانه، طرز کار دستگاه روغن گیری، طرز ساخت دستگاه روغن گیری

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز و بسته کردن روغن گیر کالیبر 60

آخرین مطالب سایت:

طرز تهیه آلبالو خشکه

آلبالو خشکه یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین تنقلات است که به‌عنوان میان‌وعده یا افزودنی به غذاها و دسرها استفاده می‌شود. خشک کردن آلبالو به روش‌های

ادامه مطلب »
برچسب ها:

پیشنهاد لحظه ای:

امتیاز این مطلب:
5/5