کدام مدل میوه خشک کن برای کسب و کار شما مناسب تر است؟

فهرست مطالب

اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار تولید میوه خشک هستید، بهتر است یک طرح کسب و کار تدوین کنید. در این طرح، نوع کسب و کارتان که خانگی است یا صنعتی است تعیین می شود. همچنین اهداف و چشم اندازها و هزینه هایی که برای راه اندازی و تجهیزات آن لازم است معین می شوند. یکی از تجهیزات لازم و اساسی در کسب و کار تولید میوه خشک، دستگاه میوه خشک کن است. دستگاه های میوه خشک انواع متنوعی دارند و بنا به ظرفیتشان هر کدام برای کسب و کارهای با مقیاس های کوچک خانگی تا نیمه و صنعتی تولید و توزیع می شوند. در این مقاله با ما همراه باشید تا اطمینان حاصل کنید بهترین مدل میوه خشک کن برای کسب و کار شما مناسب تر است؟

میوه خشک کن خانگی برای کسب و کارهای خانگی

در کسب و کارهای تولید میوه خشک خانگی، که فضا کوچکتر و میزان تولید نسبتا کمتر است، از دستگاه های میوه خشک کن کابینی خشک کن 75 کیلویی و خشک کن 100 کیلویی استفاده می کنند. منظور از 75 کیلویی و 100 کیلویی ظرفیت ورودی دستگاه است که بر حسب آلوی تر می باشد. به عبارتی ساده تر، در هر مرحله از خشک کردن می توانید 75 کیلوگرم آلوی تر را در دستگاه خشک کن 75 کیلویی جا دهید. سایز و ابعاد این دو دستگاه دقیقا یکسان است و تنها تفاوتشان در تعداد سینی ها است. تعداد سینی های دستگاه خشک کن 75 کیلویی 15 عدد و خشک کن 100 کیلویی 20 عدد است. ابعاد هر سینی 50*70 سانتی متر است و هر سینی 5 کیلوگرم آلو ظرفیت دارد.

میوه خشک کن نیمه صنعتی برای کسب و کارهای نیمه صنعتی

در کسب و کارهای تولید میوه خشک با مقیاس بزرگ تر از خانگی و کوچکتر از صنعتی، دستگاه های میوه خشک کن 200 کیلویی تا 800 کیلویی پیشنهاد می شود. دستگاه میوه خشک کن 200 کیلویی دارای 29 عدد سینی با ابعاد 60*80 سانتی متر است و هر سینی 7 کیلوگرم آلوی تر ظرفیت دارد. خشک کن 400 کیلویی، دارای 58 عدد سینی، خشک کن 500 کیلویی دارای 72 عدد سینی و خشک کن 800 کیلویی دارای 116 عدد سینی می باشند.

میوه خشک کن صنعتی برای کسب و کارهای صنعتی

در کسب و کارهای صنعتی تولید میوه خشک با میزان تولید انبوه، دستگاه خشک کن کابینی 1000 کیلویی، و دستگاه های خشک کن تونلی 3 متری، 6 متری، 9 متری و دوازده متری تک ردیفه و دو ردیفه پیشنهاد می شود. ظرفیت ورودی در این دستگاه ها، تا بیش از 5 تن آلو می رسد. برای اطلاع از مشخصات کامل دستگاه های خشک کن صنعتی کلیک کنید.

دستگاه تفت زن یا خشک کن نواری برای کسب و کارهای آجیل و خشکبار

اگر قصد دارید تامین کننده آجیل و خشکبار برای عمده فروشی ها و تولید کنندگان فرآورده های آجیل باشید، دستگاه خشک کن نواری بهترین گزینه است. این دستگاه دارای نوار نقاله از جنس پلیمر نسوز است که برخلاف تفت زن های حلزونی، به صورت یکدست آجیل ها را خشک و برشته می کند و از سوختن یا برشته شدن بیش از حد آجیل ها جلوگیری می کند. این نوع خشک کن نسبت به خشک کن های دیگر نیروی کاربری کمتری می طلبد. برای اطلاع از مشخصات دقیق تر و فنی تر دستگاه خشک کن نواری کلیک کنید.

دستگاه خشک کن سبزی استخری برای کسب و کار های تولید سبزی خشک

اگر قصد راه اندازی خط تولید سبزی خشک را دارید، دستگاه سبزی خشک کن استخری یک انتخاب بسیار هوشمندانه است. این نوع خشک کن برای خشک کردن سبزی ها با ظرفیت انبوه کارایی دارد. کاملا سر باز است و کاربر می تواند به راحتی در حین خشک کردن آن ها را زیر و رو کند.

دستگاه های خشک کن اسوه صنعت برای راه اندازی کسب و کار میوه خشک

تمامی دستگاه های خشک کن اسوه صنعت به غیر از دستگاه سبزی خشک کن دارای سیستم گردش هوای گرم هستند که در مصرف انرژی و گرما صرفه جویی می شود. دستگاه های خشک کن اسوه صنعت مجهز کنترلر و سنسور دما، زمان و رطوبت هستند. در اسوه صنعت، تمامی دستگاه ها دارای یک سال ضمانت و پنج سال خدمات پس از فروش می باشند. برای اطمینان از خرید دستگاه خشک کن، تست آن ها توسط مشتریان رایگان است. جهت هماهنگی تست محصول و دریافت مشاوره کامل، با کارشناسان اسوه صنعت تماس حاصل فرمایید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب سایت:

انواع آسیاب عطاری

دستگاه های آسیاب عطاری شامل مدل های رومیزی و ایستاده و دو ورودی می شوند. دستگاه آسیاب رومیزی عطاری آسیاب های عطاری رومیزی همچون دستگاه

ادامه مطلب »

آسیاب سماق

سماق یکی از چاشنی های بسیار خوشمزه برای غذاهای گوشتی مثل کباب و کتلت است. برای آسیاب سماق و تهیه ی پودری مرغوب از آن

ادامه مطلب »
برچسب ها:

پیشنهاد لحظه ای:

امتیاز این مطلب:
5/5

وب سایت جدید اسوه صنعت اصفهان

برای انتقال به وبسایت جدید اسوه صنعت بر روی دکمه زیر کلید کنید