چالش های تولید میوه خشک

فهرست مطالب
چالش های تولیده میوه خشک

قبل از اقدام به هر عملی، در نظر گرفتن همه ی جوانب آن از الزامات است. برای اقدام به راه اندازی کسب و کار تولید خشکبار بهتر است، علاوه بر مزیت ها و سودهایی که دارد، چالش های تولید میوه خشک را در نظر گرفت:

(🧷 لیست قیمت دستگاه سبزی و میوه خشک کن صنعتی)

چالش میوه خشک و مصرف انرژی

یکی از چالش های تولید میوه خشک، استفاده از دستگاه میوه خشک کن است که مصرف انرژی بالایی دارد. از لحاظ مقرون به صرفه بودن در مصرف انرژی، دستگاه های خشک کن گازی به دستگاه های خشک کن برقی ارجحیت دارند. همچنین، یک دستگاه خشک کن استاندارد و خوب، با داشتن ویژگی های دو جداره بودن بدنه، و قرار داشتن کوره ی اتومات داخل بدنه ی دستگاه، می تواند تا حد زیادی از اتلاف انرژی و گرما به بیرون محیط جلوگیری کند.

مصرف انرژی بالای دستگاه  میوه خشک کن
چالش های تولید میوه خشک چیست

تغییر رنگ و مزه دیگر چالش میوه خشک

برای تولید میوه خشک باید به صورت اصولی آموزش دید و تمامی نکات مربوط به خشک کردن هر میوه را دانست. برای مثال برای سیاه نشدن سیب یا موز بهتر است کمی آب لیمو روی آن ها بزنید تا سریع اکسید نشوند. همچنین، میوه ها و سبزیجات نباید در معرض مستقیم هوای گرم قرار بگیرند. در این شرایط پخته می شوند و رنگ و مزه آن تغییر می کند. در دستگاه های خشک کن فن دار، محصولات در معرض هوای گرم مستقیم قرار می گیرند. رطوبت و هوای گرم ترکیب می شوند، رطوبت را نمی توان کنترل کرد و به بیرون از دستگاه هدایت کرد و در نهایت محصول اکسید، سیاه و کشدار می شود.

حال این سوال پیش می آید که دستگاه خشک کن با چه ویژگی هایی می تواند رنگ، مزه و عطر اصلی محصول اولیه را حفظ کند. دستگاه های خشک کن دارای فن سانتریفیوژ که هوای گرم را از کوره می گیرد. و آن را به طور غیر مستقیم بین سینی ها به گردش در می آورد. این امر باعث می شود که محصول نهایی با حفظ کیفیت اولیه خود کاملا خشک شود و رنگ و لعاب خود را داشته باشد.

ازبین رفتن خواص میوه با میوه خشک کن
خشک کردن یکدست میوه ها با میوه خشک کن

خشک کردن یکدست میوه ها و سبزیجات از چالش های تولید میوه خشک

برای این که قسمتی از محصولات سوخته یا برشته و قسمت های دیگر آن مرطوب نباشند، بهتر است آن ها را با نهایت دقت برش زد. با دستگاه اسلایسر می توان علاوه بر صرفه جویی در زمان، ضخامت برش میوه ها را تنظیم کرد. ضخامت یکسان میوه ها به یکدست خشک کردن محصولات کمک شایانی می کند.

نگهداری میوه خشک جزیی از دغدغه های تولید میوه خشک

میوه و سبزیجات خشک، اگر به خوبی نگهداری نشوند، سریعا فاسد شده، کپک می زنند یا نرم می شوند. برای جلوگیری از این رخداد، بهتر است آن ها را در جای خشک و خنک نگه داری کرد. در ضمن، اگر میوه و سبزیجات را تازه از دستگاه بیرون آورده اید و هنوز گرم هستند، بایستی صبر کرد تا کاملا خنک شوند. و سپس آن ها را در ظرف شیشه ای نگه داری کرد. در غیر این صورت، در شیشه بخار ایجاد می شود و محصولات نرم می شوند و به احتمال زیاد کپک می زنند.

نگهداری میوه خشک
نگهداری از میوه خشک

اسوه یکی از فعال ترین طراحان و تولید کنندگان دستگاه های میوه خشک کن در کشور می باشد. این کارگاه تولیدی موفق به ساخت دستگاه های خشک کن با استانداردهای مذکور در مقاله حاضر شد. جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان اسوه در تماس باشید.

4.3/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب سایت:

طرز تهیه آلبالو خشکه

آلبالو خشکه یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین تنقلات است که به‌عنوان میان‌وعده یا افزودنی به غذاها و دسرها استفاده می‌شود. خشک کردن آلبالو به روش‌های

ادامه مطلب »
برچسب ها:

پیشنهاد لحظه ای:

امتیاز این مطلب:
5/5