فواید تمر هندی

فوايد تمر هندى

فهرست مطالب

فواید تمر هندی


دارای: پلی فنولها و روغن های فرار (اسانس)
فوايد تمر هندى: ضد التهاب و عفونت، کاهنده چربی و قند خون، درمان عفونت های روده ای، مقوى قلب و معده، تبهاى داغ، غش، رفع عطش/ مضمضه آن جهت برفک دهان

تمر هندی از دسته میوه‌جات و دارای رنگ قهوه ای است که در بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش وزن، بهبود سلامت قلب، کنترل دیابت و تقویت سیستم ایمنی بدن مورد استفاده قرار می گیرد وآگاهی از فواید، خواص، کاربرد، طرز استفاده، عوارض، مضرات و ارزش غذایی آن مفید است.

فواید تمر هندی

ارزش غذایی تمر هندی

تمر هندی یکی از خوشمزه‌ترین مواد خوراکی است که در تهیه انواع سس‌ها، مواد غذایی و … از آن استفاده می‌شود. این تمر مزه ترش تا نسبتاً شیرینی دارد بنابراین می‌تواند مورد پسند ذائقه بسیاری از افراد قرار گیرد. منیزیم، پتاسیم، آهن، فسفر، کلسیم، ویتامین B، مس، سلنیوم، پروتئین، فیبر، ویتامین C، ویتامین K و فولات از دیگر ارزش‌های غذایی این میوه به شمار می‌روند. این میوه دارای عنصر گیاهی پلی فنول است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی برای بدن انسان دارد. علاوه بر آن، تمر هندی حاوی مواد معدنی، آمینواسیدها، ویتامین‌ها و مقداری کالری است.

خواص تمر هندی

تمر هندی یک میوه دارای خواص درمانی و دارویی بسیاری است. بهبود گردش خون، بهبود عملکرد عصبی، تقویت سیستم ایمنی بدن، ضد میکروب و ویروس، از بین برنده انگل‌های بدنی، تشکیل استخوان‌ها و تقویت آنها، برطرف کننده یبوست، کاهش فشار خون و سلامت چشم‌ها، دندان‌ها و پوست، کنترل دیابت و تسکین دهنده دردهای معده‌ای از دیگر خواص این میوه است.

فواید تمر هندی

هضم سریع و راحت غذا با مصرف تمر هندی

تمر هندی، میوه‌ای دارای فیبر بسیار بالایی است. فیبر در مواد غذایی علاوه بر جلوگیری از انواع سرطان‌ها به هضم راحت غذاها و بهبود عملکرد دستگاه گوارشی کمک زیادی می‌کند. برای جلوگیری از زخم‌های معده‌ای و رفع التهاب‌های گوارشی می‌توان به مصرف این میوه روی آورد. همچنین ملین موجود در این میوه قابلیت رفع مواد مانده در روده را دارد و عملکرد روده را افزایش می‌بخشد.

تمر هندی، بهبود بخش عملکرد قلب و کاهش وزن

یکی از تأثیراتی که مصرف تمر هندی بر بدن انسان می‌گذارد، کاهش کلسترول در بدن است. به دلیل وجود فیبر در این میوه و همچنین موجود بودن ویتامین C و آنتی اکسیدان‌ها، تمر هندی از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند و گردش خون را بهبود می‌بخشد. علاوه بر آن تمر هندی دارای اسید هیدرو کسی سیتریک است که با کاهش اشتها در فرد و رفع آنزیم‌های چربی در بدن به کاهش وزن افراد کمک می‌کند.

فواید تمر هندی

تمر هندی، خواص ضدالتهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

تمر هندی دارای خواص ضد التهابی در افراد است. این میوه از بروز عفونت‌ها جلوگیری می‌کند و دردهای گلو را التیام می‌بخشد. نقرس، فونت‌های چشمی و روماتیسم از مواردی است که خاصیت ضد التهابی این میوه می‌تواند درمان کند.. علاوه بر آن وجود ویتامین C در این میوه می‌تواند ایمنی بدن فرد را افزایش دهد.

مضرات و عوارض بیش از حد مصرف تمر هندی

مصرف بیش از حد تمر هندی می‌توان افراد را با مشکلات زیادی رو به رو کند. یکی از این مشکلات در زنان باردار یا شیرده رخ می‌دهد. بنابراین توصیه می‌شود از مصرف بیش از حد این میوه در این دوره خودداری شود. همچنین با وجود آنکه تمر هندی به کاهش قند خون کمک می‌کند اما باز هم باید به کنترل آن و تنظیم قندخون در فرد اقدام کرد چرا که گاهی مصرف زیاد این میوه باعث اختلال در کنترل قند خون می‌شود. افرادی که نوبت جراحی دارند بهتر است که ۲ الی ۳ هفته قبل از عمل از مصرف تمر هندی خودداری کنند.

انواع دستگاه های خشک کن

میوه خشک های اسوه سلامت

درخت تمر هندی، خاصیت تمر هندی، طبع تمر هندی، ترشی بادمجان با تمر هندی، قیمت تمر هندی، کاشت تمر هندی، خرید تمر هندی، طرز تهیه تمر هندی

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فواید تمر هندی

آخرین مطالب سایت:

طرز تهیه آلبالو خشکه

آلبالو خشکه یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین تنقلات است که به‌عنوان میان‌وعده یا افزودنی به غذاها و دسرها استفاده می‌شود. خشک کردن آلبالو به روش‌های

ادامه مطلب »
برچسب ها:

پیشنهاد لحظه ای:

امتیاز این مطلب:
5/5