نکات مهم برای مراقبت از دستگاه:
احتیاط 1
– قبل از شروع کار، دستگاه را روشن کنید و تا رسیدن به دمای 95 صبر کنید، بعد کار را شروع کنید.
احتیاط 2
– قبل از خاموش کردن، حتما دمای المنت را پایین بیاورید.
احتیاط 3
– در پایان کار دستگاه، مقداری کنجد مرطوب ( رطوبت 3%)( خیس نباشد فقط کمی نم دار شود) داخل آن بریزید تا روغنگیری شود. خود این کنجد نم دار باعث تمیز شدن ماردون و سیلندر می شود و نیازی به بازکردن توپی و خارج کردن کنجاله ها نخواهد داشت.
احتیاط 4
– اگر کنجاله در دستگاه گیر کرد، نازل باز را کنید، بعد مجدداً دستگاه را روشن کنید تا کنجاله خارج شود.
– اگر باز هم کنجاله خارج نشد، دما را تا 125 یا 135 درجه باید بالا ببرید، بعد مجددا دستگاه را روشن کنید تا کنجاله خارج شود.
– اگر همچنان کنجاله گیر کرده بود، باید توپی و المنت هم باز شود و ماردون را خارج کرده کنجاله ها را تمیز کنید.
احتیاط 5
– اگر از شب قبل، کنجاله درون ماردون مانده باشد، با روشن شدن دستگاه در روز بعد، پیچ های گلدونی می بُرَد (حتی اگر نازل درست بسته شده باشد). چرا که با روشن شدن دستگاه، هم زمان، از یکطرف به ماردون فشار می آید که دانه های جدید را به سمت جلو هُل بدهد و از آنها روغنگیری کند و از طرف دیگر، دستگاه بخاطر سفت شدن کنجاله ی مانده، قفل شده و قادر نیست کنجاله ها را تخلیه کند. بنابراین پیچ نمی تواند این فشار را تحمل کند و می شکند.
احتیاط 6
– اگر حین روغنگیریِ نارگیل، دما بالا رفت باید با شل کردن پیچ، المنت را باز کنید. اما مراقب باشید سیم المنت قطع نشود و حتما به دستگاه وصل باشد که دما را چک کند.
احتیاط 7
– فاصله ی سر توپی و ماردون باید به گونه ای باشد که کنجاله از پشت ماردون بتواند خارج شود. حتما طبق جدول داخل دفترچه، با توجه به نوع دانه ی روغنی، توپی را ببندید.
احتیاط 8 نکات مهم برای مراقبت از دستگاه
– حتما حتما جهت آب بندی شدن دستگاهتان، اولین روغنگیری را حداقل 200کیلو کنجد انجام دهید. (دستگاه را روشن کنید. دمای آن که به 95 درجه سانتیی گراد رسید کنجد رطوبت زده آماده را روغن گیری کنید.)
به یاد داشته باشید حتی اگر نیازی به روغن کنجد ندارید حتما حتما در شروع کار باید دستگاه را با کنجد آب بندی کنید.
احتیاط 9
– اگر حین روغنگیری متوجه شدید که کنجاله خارج می شود اما روغن بیرون نمی ریزد، قطعا منافذ سیلندر بسته شده و باید با یک سوزن نازک آنها را باز کرد و با یک فشار باد یک پمپ باد آنرا کاملا تمیز کرد.
احتیاط 10
– روغنگیری از هسته ی انگور و انار توصیه نمی شود زیرا با توجه به اینکه از هر 10 کیلو هسته انگور، 800 سی سی روغن به دست می آید و ممکن است ماردون را خراب کند، این کار مقرون به صرفه نیست. اما اگر ناچار شدید هسته ی انگور یا انار روغنگیری کنید حتما بعد از آن باید ماردون را پالش کنید.
احتیاط 11
– بیاد داشته باشید برای روغنگیری از هر دانه ای حتما ابتدا و انتهای روغنگیری حتما از دانه ی کنجد روغنگیری شود. اینکار به سلامت دستگاه و طولانی شدن عمر دستگاه کمک می کند. روغن کنجد حاصله را بعنوان روغن ماساژی استفاده کنید.
احتیاط 12
– دقت کنید کمربند المنت به بدنه مهره محکم بسته شده باشد. در غیر این صورت اتصال رخ نمی دهد و کنجاله خارج نمی شود.
احتیاط 13
– هنگام باز کردن المنت، حتماً المنت را خاموش کنید که نسوزد. در ضمن هنگام بستن المنت، پیچهای آن را شُل کنید که رنگ استیل آن سیاه نشود.
احتیاط 14
– دقت کنید طرف سوراخ بزرگترِ نازل، به سمت دستگاه باشد . در غیر این صورت باعث فشار و آسیب به دستگاه می شود .
احتیاط 15
– موقع تنظیم سردستگاه قطعات عاری از کنجاله ، کنجد و غیره باشد. حتی کنجاله های سر ماردون باید تمیز شوند.
احتیاط 16
– دقت کنید دستگاه به اندازه کافی گرم شود و سپس اقدام به روغن گیری کنید .یعنی دما باید به حد مطلوب برسد و بعد دستگاه روشن شود . دمای مطلوب ، دمایی است که در قسمت sv ترموستات در تابلو گزارش می شود.
احتیاط 17
– از اتصال سنسور حرارتی توسط یک پیچ کوچک در ابتدای سیم نقره ای رنگی که به المنت وصل می شود، اطمینان حاصل کنید .
احتیاط 18
– وقتی دستگاه به درجه مطلوب رسید دکمه اتصال دستگاه را فشار دهید . از زمان روشن شدن المنت 20 دقیقه زمان نیاز است تا دستگاه به درجه مطلوب در صفحه نمایش sv برسد .
( لازم به تذکر است چنانچه دما به حد مورد نظر نرسیده باشد و روغنگیری انجام شود سوراخ های روغن ریز سیلندر مسدود میشود.)
احتیاط 19
– در صفحه نمایش دمای pv (دکمه ی بالایی) باید به دمای sv (دکمه ی پایینی) برسد .
قیمت روغن گیر های اسوه صنعت اصفهان